Interview 12.5 jarig bestaan Stichting Linea Recta

 

2020 was een bijzonder jaar voor Stichting Linea Recta. We bestaan immers nu alweer meer dan 12 en een half jaar! Klik op onderstaande link voor een leuk interview over onze stichting door viabelgica

https://www.viabelgica.nl/2020/04/10/stichting-linea-recta-bestaat-125-jaar/

 

Kunstwerk met historie

 

In het kader van de Nationale Romeinenweek 2020 (24 april t/m 2 mei) zijn wij als stichting Linea Recta Landgraaf negen weken lang druk bezig geweest met het VIAduct-Kunstwerk aan de Haanweg te Landgraaf. Het kunstwerk werd gerealiseerd door kunstenaar John van den Berg i.s.m. enkele vrijwilligers van de stichting.

 

Om uitbreiding van het Corona virus zoveel mogelijk tegen te gaan en door de huidige, nog steeds bestaande 

geldende maatregelen, moeten ook wij helaas tot onze spijt de onthulling van het beschilderde VIAduct verschuiven naar een nog later te bepalen tijdstip. 

 

Wie het leuk vindt om toch eens een kijkje te komen nemen naar het resultaat, kan hiervoor altijd aan de Haanweg in Landgraaf terecht.

 

Meer info: John van den Berg Tel 045-532 06 71.

 

P1120630.jpeg

Contact

Houtbaan 31
6372 MA Landgraaf

Telefoon: 045 5320671

www.vialinearecta.nl
vialinearecta@gmail.com

 

© 2020 Linearecta. All Rights Reserved.
 

Volg ons

fb.gif

Bij de samenstelling van deze website van de stichting Linea Recta Landgraaf werd gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal alsook van het grote afbeeldingen aanbod van diverse websites.

De samensteller/vormgever van deze site heeft getracht alle belanghebbenden van gebruikt illustratiemateriaal te achterhalen. Mochten er personen of instanties desondanks van mening zijn dat rechten niet zijn gehonoreerd, dan kunnen zij contact opnemen met de stichting Linea Recta Landgraaf. Met deze site, die in zijn geheel ideëel van aard is, hoopt de stichting haar beoogde doel te bereiken: Het historisch en archeologisch besef van het Romeins verleden in eigen woonomgeving onder de aandacht te brengen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now