Interview 12.5 jarig bestaan Stichting Linea Recta

 

2020 is een bijzonder jaar voor Stichting Linea Recta. We bestaan immers 12 en een half jaar! Klik op onderstaande link voor een leuk interview over onze stichting door viabelgica

https://www.viabelgica.nl/2020/04/10/stichting-linea-recta-bestaat-125-jaar/

 

Kunstwerk met historie en overzichtsexpositie Via Linea Recta

 

In het kader van de Nationale Romeinenweek 2020 (24 april t/m 2 mei) zijn wij als stichting Linea Recta Landgraaf druk bezig met de voorbereidingen van het VIAduct-Kunstwerk aan de Haanweg te Landgraaf en de overzichts-expositie ‘Via Linea recta 2007-2020'. Het kunstwerk wordt gerealiseerd door kunstenaar John van den Berg i.s.m. vrijwilligers Stg.Linea Recta Landgraaf, gemeente Landgraaf en leerlingen van enkele basisscholen in Landgraaf.

Échter, heeft de Nederlandse staats overheid maatregelen genomen om uitbreiding van het Corona virus zoveel mogelijk tegen te gaan en deze bestaande maatregelen te verlengen tot 1 juni 2020. Activiteiten waar grotere groepen mensen samenkomen moeten ook wij helaas  annuleren. Tot onze spijt betekent dit concreet dat de onthulling van het beschilderde VIAduct en de opening van de overzichtsexpositie worden verschoven naar een later nog te bepalen tijdstip. 

De maatregelingen in acht nemende, (anderhalve meter, geen groepjes enz.) zullen wij zover mogelijk met de verdere voorbereidingswerkzaamheden van het VIAduct blijven doorgaan. 

 

Wie het leuk vindt om een kijkje te komen nemen, kan hiervoor terecht op vrijdagen en zaterdagen van 10.00 u. – 16.00 uur.

Plaats aan en rondom het viaduct aan de Haanweg (nr.11) Auto’s: SVP parkeerplaats bij de kerk! (Gelieve hiermee, i.v.m. de veiligheid, rekening mee te houden.)

Meer info hierover: John van den Berg Tel 045-532 06 71.

 

P1120630.jpeg

Contact

Houtbaan 31
6372 MA Landgraaf

Telefoon: 045 5320671

www.vialinearecta.nl
vialinearecta@gmail.com

 

© 2020 Linearecta. All Rights Reserved.
 

Volg ons

fb.gif

Bij de samenstelling van deze website van de stichting Linea Recta Landgraaf werd gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal alsook van het grote afbeeldingen aanbod van diverse websites.

De samensteller/vormgever van deze site heeft getracht alle belanghebbenden van gebruikt illustratiemateriaal te achterhalen. Mochten er personen of instanties desondanks van mening zijn dat rechten niet zijn gehonoreerd, dan kunnen zij contact opnemen met de stichting Linea Recta Landgraaf. Met deze site, die in zijn geheel ideëel van aard is, hoopt de stichting haar beoogde doel te bereiken: Het historisch en archeologisch besef van het Romeins verleden in eigen woonomgeving onder de aandacht te brengen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now